Wouter Dijkshoorn
Pasfoto Wouter Dijkshoorn (2014)

Wouter Dijkshoorn, 27 jaar

Bewegingswetenschapper, docent en coach met verregaande interesses op gebied van onderwijs, gezondheid en sport.

Ambitieus op het gebied van onderzoek, educatie en sport.

Ondernemend, initiatiefrijk en op zoek naar een uitdaging.

 Leergierige sporter met doorzettingsvermogen.

Ik heb een passie voor sport en onderwijs. Vanuit een rol als bewegingswetenschapper, docent, coach en sporter leer ik graag mensen iets op enthousiaste wijze over mijn expertise. Tijdens dat proces wil ik ook van de ander leren door een leersituatie samen aan te pakken. Met die eigenschappen pak ik mijn werk op mijn manier aan. In de samenwerking staat plezier voorop. Daarnaast vind ik het belangrijk dat éénieder kan excelleren in zijn of haar expertise en dat er op die manier een optimale samenwerking gevormd kan worden.