Tweaks voor een op maat trainingsschema!

Figuur 1: op weg naar de eerste triathlon of het fine-tunen van jouw voorbereiding door middel van kleine tweaks? Samen stellen we een trainingsschema op.

Op zoek naar een trainingsschema voor een triathlon, op weg naar een cyclo sportive of een trainingsschema voor het volbrengen van een marathon? Naast groepsbijeenkomsten biedt Wouter Dijkshoorn individuele begeleiding aan gericht op training en voeding. Op basis van de best beschikbare informatie over training en voeding wordt de begeleiding aangeboden. Op basis van deze informatie wordt de vertaalslag gemaakt naar jouw specifieke situatie. Als het gaat om begeleiding in training zijn de volgende kernwaarden belangrijk: plezier, sociaal en zelfeffectiviteit. Het sporten moet tijdens en na afloop een plezierig gevoel geven. Daarnaast vind ik het belangrijk om het sociale aspect van sporten mee te nemen door bijvoorbeeld in groepsvormen te sporten. Tot slot zullen doelen gericht zijn op het vergroten van de zelfeffectiviteit door bijvoorbeeld een persoonlijk doel na te streven waarvoor je zelf verantwoordelijk bent. Hier gaat het niet alleen om het behalen van een bepaalde tijd, maar het kan ook vaardig worden in een specifieke sport of het beter aanvoelen van je eigen lichaam.

Tegenwoordig is het meten van hartslagen en vermogens steeds gangbaarder. Hierin kan ik hulp bieden, maar er kan ook heel goed begeleid worden wanneer jij wilt trainen op gevoel. De keuze hoe jij gaat trainen, dat bepaal jij. Uiteraard zullen wij samen een plan opstellen om te kijken wat voor jou situatie het beste is. De begeleiding loopt via Trainingpeaks. Hier worden de persoonlijke trainingsschema’s geplaatst. Door ook jouw voltooide activiteiten hier te uploaden krijg je meer inzicht in jouw belasting, belastbaarheid en progressie.

Ook op het gebied van voeding gelden dezelfde kernwaarden. Het moet mogelijk zijn om binnen jouw sociale omgeving specifieke voedingsaanpassingen te doen zodat het haalbaar en plezierig blijft. Bij deze vorm van begeleiding staat het optimaliseren van de sportactiviteit/-prestatie centraal. De begeleiding in voeding kan in combinatie met de begeleiding in training gedaan worden. Hoe wij het beste kunnen samenwerken, dat bepaal jij. Na overleg zal voor de meest geschikte manier worden gekozen.

Tarieven en varianten

Met behulp van de onderstaande links krijg jij inzicht in de mogelijkheden. Er kan voor een combinatie trainings- en voedingsbegeleiding worden gekozen of één van beiden. Bij iedere vorm zijn er nog drie varianten waaruit gekozen kan worden, namelijk een eenmalig consult, basis begeleiding of plus begeleiding. Met de onderstaande links krijg jij meer informatie. Heb jij daarna meer vragen of heb jij interesse? Neem contact met mij op.

Training Tweaks – Tarieven – Trainings- & voedingsbegeleiding

Training Tweaks – Tarieven – Trainingsbegeleiding

Training Tweaks – Tarieven – Voedingsbegeleiding

De tarieven zijn exclusief 9 euro per maand voor een  Trainingpeaks account.

Training Tweaks gebruikt trainingpeaks

Wouter Dijkshoorn